top of page

IIBA CBAP/CCBA Sertifika Eğitimleri

Pena Akademi olarak dünyanın en hızlı gelişen iş analistliği eğitimi olan IIBA CBAP/CCBA/ECBA eğitimlerine önem vermekteyiz. Bu eğitimleri BABOK V3’e göre tasarlamış ve bu alandaki sertifikalı teknik bilgisi yüksek eğitmenlerimiz ile vermekteyiz.


Eğitimlerimizde teorik bilgilerin yanında vaka analizleri ve örneklemeleri bu alanda profesonelleşmek isteyenlere farklı bakış açısı sağlanmayı hedeflemekteyiz. International Institute of Business Analysis (IIBA) CBAP/CCBA/ECBA sertifikasını almak ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler tarafından Pena Akademi eğitimleri tercih edilmektedir.

CBAP/CCBA/ECBA sertifika eğitimlerinde öncelikli olarak temel iş analizi bilgi alanları verilmektedir. Daha sonra bu alanlar içerisindeki görevlerin yerine getirilmesi için gerekli olan teknikler anlatılmaktadır. Bunun aynında iş analistleri için gerekli olan temel yetkinliklerde anlatılarak eğitimler tamamlanmaktadır.


CBAP/CCBA/ECBA sertifika eğitimlerinde anlatılan ve iş analizlerinde kullanılan iş teknikleri hakkında detaylı bilgiler verilmektedir. Bu bilgiler ile iş analizi profesyonellerinin çalışma hayatlarında bu teknikler konusunda bilgi sahibi olması ve uygulayabilmeleri hedeflenmektedir. Bu şekilde bir eğitim alınmadığında sertifika sınavında başarılı olunsa dahi pratik çalışma hayatında zorluklar çekilmektedir.


Pena Akademi IIBA metodolojisine uygun tanımladığı iş analizi eğitimleri ile iş analistlerinin yanında olarak sizlerin bu alanda iyi bir şekilde eğitim almanızı için bu alandaki profesyoneller ile çalışmaktadır.

Pena Akademi, iş analizi eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

244 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page