top of page

Proje Yönetimi Eğitiminde Pena Akademi

Hızla önemi artan Proje Yönetimi artık kendi başına bir uzmanlık alanı ve bir meslektir. Bu alanda çalışanlar PMI’ın tanımladığı metodoloji ile mesleklerine yönelik ortak dili konuşabilmektedirler.PMI tarafından tanımlanan metodoloji üzerinden bilgi birikimlerini sertifikalandırmaktadır. PMP sertifikası, günümüzde proje yönetimi alanında uluslar arası ve sektörler arası geçerliliği olan ve kabul görmüş bir lisans diploması niteliğindedir.


Kendisini proje yönetimi alanında standartlaştırmak isteyen kurum ve organizasyonlar içinde PMI metodolojisi bir çözüm niteliğindedir.


Pena Akademi olarak proje takımlarındaki bireylerin, proje sponsorlarının ve proje yöneticilerinin becerilerini geliştirmek, özgün örnek uygulamalarla proje başlatma, planlama, uygulama, kontrol ve tamamlama süreçlerinde etkinliklerini arttırmak için Proje Yönetimi alanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmaktayız. Aynı zamanda proje yönetimi alanındaki uzmanlaşmak isteyenlere PMP sertifika sınavına hazırlık eğitimleri de vermekteyiz.


Pena Akademi, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik şekillendirdiği eğitim içerikleri ile bu alanda müşteri odaklı bir eğitim hizmetini hedeflemiş bulunmaktadır.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page